Ioana Ignat a devenit cunoscută după ce a impresionat la competiția ,,Vocea României", unde a ajuns până în finală. Ulterior, Ioana a lansat mai multe melodii de succes, care au urcat în topuri pe primele locuri. 

Având în vedere succesul, frumusețea și delicatețea Ioanei Ignat, nimeni nu a intuit problemele cu care se confruntă artista în particular. Potrivit Unica, Ioana Ignat s-a luptat cu dependența de alcool, la numai 20 de ani.

Cove și-a dat demisia de la Pro TV: ”Începând de luni nu mai fac parte din echipă”. Vestea vine după ce o decizie similară a fost luată de curând de Florin Călinescu.

"Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea.

Îndrăgita interpretă de muzică populară din Bucovina Sofia Vicoveanca a avut o ieșire nervoasă chiar în timpul spectacolului pe care îl susțunea live pe scenă, în fața publicului.

În timpul melodiei, Sofia Vicoveanca a țipat la copiii îmbrăcați în straie populare care încinseseră o horă frumoasă, să plece.

„Nu vreau să jucați în fața publicului! HAI, AFARĂ!”.

Andreea și Cabral Ibacka au anunțat ce este bebelușul din burtică, băiețel sau fetiță. Momentul a fost filmat spre deliciul fanilor care au putut urmări cu amuzament cum Cabral a fost surprins de Andreea cu un tun de confetti chiar în timp ce făcea baie.

Vedeți în imaginile de mai jos modul haios în care a aflat Cabral că va deveni tătic de… băiat!