Dan Negru a plecat de la Antena 1 la Kanal D. Prezentatorul TV a explicat care sunt motivele pentru care își dorește atât de mult o schimbare profesională.

„Iubesc televiziunea ca meserie mai mult decât iubesc o anumită televiziune.

Zvonuri au fost multe în anii mei de televiziune, dar piața TV e previzibilă. În topul audiențelor TV din România locul 1 a fost mereu același, Pro TV. De la o vreme, locul doi e al Kanalului. Care se bate cu o Antenă ale cărei investiții financiare au fost absolut uriașe în anii din urmă.

Roxana Ciuhulescu, una dintre participantele la show-ul Survivor România 2022 era gata-gata să părăsească emisiunea după prima săptămână.

Datorită voturilor publicului, Roxana a rămas în show, iar cea care a părăsit emisiunea a fost Xonia.

Roxana Ciuhulescu este și consiliera lui Eduard Novak, La Ministerul Sporturilor, unde câștigă aroximativ 4000 lei pe lună.

Noile tendințe mondiale din modă pun anul acesta un accent deosebit pe accesorii. Mai exact pe șosete și ciorapi!

Dacă în secolul secolul VIII î.H., de când datează primele însemnări despre aceste articole de vestimentație, se purtau șosete din piele de animal, cu model asemănător, conform însemnărilor poetului grec Hesiod, încă din secolul  I î.H. apare la romani un fel de pseudo-şosetă – mai exact, niște fâşii de textile sau de piele de animal, cu diverse modele, care erau înfăşurate în jurul tălpii şi gleznelor. Iată că încă de atunci oamenii foloseau aceste articole ca pe niște elemente de exprimare a personalității, nu doar cu rol de protejare a picioarelor. Totuși, le purtau de obicei doar femeile, copiii și bătrânii. Totuși, după mijlocul secolului I d.H., romanii au adoptat la rândul lor această „modă”.

,,Bobiță" din serialul Las Fierbinți, difuzat de Pro TV, este interpretat de îndrăgitul actor Mihai Bobonete. Acesta a făcut afirmaţii care au desființat școala românească în cadrul unei emisiuni online moderate de Amalia Enache.

Actorul a argumentat afirmând că informaţiile învăţate de cei mici sunt inutile şi nu îi ajută la nimic în viaţă.

Alessandro Mucea a câștigat SuperStar România, emisiunea difuzată de Pro TV și premiul de 1 milion de lei! Tânărul are doar 17 ani și a avut în cadrul emisiunii un parcurs impresionant. Mucea vine din localitatea Cotu Vameș, județul Neamț. Îi place să se joace cu cuburi rubice și să se plimbe singur prin parc. Se declară o persoană timidă.

În marea finală, Alessandro Mucea a interpretat ”Human”, piesa lui Rag’n’Bone, Le Temps des Cathédrales - Bruno Pelletier și ”I See Red, alături de solista AMI.