Pobeda, varianta low-cost a companiei aviatice Aeroflot, a ales un mod original de a-și arăta solidaritatea cu fotbalistul Artiom Dziuba, căpitanul echipei naționale a Rusiei. Acesta a fost exclus din lot după ce, recent, pe internet, a circulat un filmuleț în care atacantul își provoca plăcere de zor...

Poporul dacic a numit ziua de 1 Decembrie - Ziua Lupului și poate de aceea astăzi românii se ospătează bine cu merinde tradiționale:

  • Popieta de brânză cu slană afumată usturoiată și ceapă roșie 300grame
  • Două porții zdravene de fasole iahnie cu măghiran, coriandru și ciolan afumat uns cu miere și boia dulce 400grame / 400 grame
  • Salată de murături cu mărar uscat și boabe de muștar 300 grame
  • Găluște cu prune în pesmet aromat cu scorțisoară - 4 bucăți

Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciunului, creștinii primesc cu inima curată o dezlegare la pește, așa că se pot bucura de:

  • Ciorbă lipovenească de pește cu mămăligă și ardei iute murat
    700 grame/ 200 grame
  • File de doradă levantină în sos cu oregano verde și garnitură de orez salbatic 400gr/300 gr
  • Plăcintă de mere cu scorțisoară 400 grame

Se pare că scandalul din jurul divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă este abia la început. Dupa ce aceasta a depus cerere pentru obținerea unui Ordin de Protecție împotriva lui Pepe care ar fi agresat-o în stradă, Ciao și Spynews dezvăluie faptul că Raluca Pastramă l-ar fi înșelat pe Pepe în luna Septembrie la munte, existând și dovezi în acest sens.

Pepe a depus o contestație în instanță împotriva ordinului de protecție, iar acum ies noi amănunte la suprafață din mariajul lor. Conform documentului depus în instanță reiese faptul că soția lui Pepe l-ar fi înșelat la artist.