• Publicitate
  • Contact
  • Cum devii comentator
  • Despre comentator.ro
comentator.ro
Jar Har
  • Home
  • Editorial
  • Infodemia
  • Politichia
  • BizShow
  • Planeta
  • Arte
  • Avatar
  • Fusion
  • Autori
  • Booktique
  • Acasă
  • Fusion

Limbă cu vin (Bucătăria Balkaniei)

Detalii
comentator.ro
Fusion
24 Aprilie 2023

Arareori, păstorii de pe țărmul lacului Ohrid, lacul cu apă limpede, se învoiesc la înstrăinarea unei vaci dar, câteodată, de a rămas vita fără lapte din sparietura sau farmece vrăjmașe, se dă joiana pe mâna casapului.

Citește mai departe...

Miel la capătul postului (Bucătăria Balkaniei)

Detalii
comentator.ro
Fusion
24 Aprilie 2023

Se știe, posturile anului sunt aspre și grele, dar ce bucurie capătă sufletul împăcat, la capătul ajunarii! Se cuvine sărbătorire cum numai mamele, nevestele și copilele celor pieriți pre mare știu întocmai. Poate cei duși vor simți miresmele.

 

Citește mai departe...

Fasole și cârnați pentru turiștii saxoni (Bucătăria Balkaniei)

Detalii
comentator.ro
Fusion
24 Aprilie 2023

După echinocțiu, se știe, valurile se domolesc și oaspeții cu dolari și euroi dau năvală în insule, spre studiul anticelor situri și destrăbălările adiacente. 

Citește mai departe...

Midii pescărești (Bucătăria Balkaniei)

Detalii
comentator.ro
Fusion
24 Aprilie 2023

Când bărcile pescarilor ajung, fără dobândă, pe un colț pustiu de stâncă bătut de vânturile pontului, nu se află decât ăst feliu la îndemână. Se caută în partea fără vânt, în partea călduță a țărmului până se strânge cam un kilogram de midii, desigur fără carapace. 

Citește mai departe...

Miel cu roșii (Bucătăria Balkaniei)

Detalii
comentator.ro
Fusion
24 Aprilie 2023

După oarece zacuscă, se cere și ceva de sațiu. A pregatit Agatha ceva ușor, de primavera, tot din rețeptele de la kir Panagakis.

Citește mai departe...

Pagina 10 din 118

  • Start
  • Prec
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Mai departe
  • Sfârșit

Cele mai recente

Dan Bittman, biografia artistică...

Infodemia

Tenorul Ştefan von Korch cântă pe 7...

Arte

INEDIT: Crucea de jurământ a celor...

Infodemia

„Bună seara, prieteni!”: Cristi...

Infodemia

Despre Parisul anilor nebuni la...

Arte

„Dragostea și chinul meu”: Ruxandra...

Arte

Romica Puceanu, povestea unei Cesaria...

Arte

Vin Santo, licoarea toscană ideală...

Planeta

Cea mai ciudată poveste a unei actrițe...

Infodemia

Laurențiu Cazan și o poveste unică de...

Infodemia

Actrița Natașa Alexandra, o frumusețe...

Infodemia

Tenorul Ștefan von Korch a încheiat...

Arte

Top citite din Fusion

Sorin Cîmpeanu: Profesorii vor fi...

Ana Ivan

Zina Dumitrescu, mama manechinelor din...

Lara Bobescu

GALERIE FOTO: Andra și Cătălin Măruță...

comentator.ro

Cea mai rafinată rețetă de tort de...

Dan-Silviu Boerescu

Sabrina Preda, decolteu amețitor azi...

comentator.ro

POVESTEA și REȚETA cârnaților de Pleșcoi

Dan-Silviu Boerescu

Prăjitura dalmațiană - răsfățul permis!

Silviu Leahu

Sâmbăta dulce cu clătite „Ana Lugojana”

Dan-Silviu Boerescu

GALERIE FOTO: Jorge, despre fiul său...

comentator.ro

Fetița din reclama la salam săsesc are...

comentator.ro

Adevărata poveste a mititeilor și...

Dan-Silviu Boerescu

Iulia Albu a recunoscut relația cu...

Ana Ivan

VIDEO: Mirela Vaida atacată în DIRECT,...

Ana Ivan

SARMALE – rețeta Sanda Marin / Galerie...

Dan-Silviu Boerescu

Baladă (culinară) pentru Draga Olteanu

Dan-Silviu Boerescu

REȚETĂ unică de la Păstorel: Cozonacul...

Dan-Silviu Boerescu

Cele mai bune 4 rețete de PASCĂ

Dan-Silviu Boerescu

Cercetătorul Octavian Jurma:,,Ai grijă...

comentator.ro

Prăjitura Madagascar cu trei feluri de...

Dan-Silviu Boerescu

Galerie FOTO cu ANITA VAN BELZEN, noua...

Mirel Bădoi

Mămăliga explozivă! Sentimentul...

Dan-Silviu Boerescu

SAVARINA, istorie dulce și povestea ei...

Dan-Silviu Boerescu

13 rețete de BORȘ din gastronomia...

Dan-Silviu Boerescu

Tort de ciocolată cu cremă de coniac

Dan-Silviu Boerescu

ZODIAC culinar complet: cum mănâncă,...

Dan-Silviu Boerescu

SORIN CÂMPEANU revoltat că Profesorii...

Ana Ivan

Dolly Parton de la „Jolene” la......

Dan-Silviu Boerescu

7 Feluri de BUDINCĂ – rețete vechi și...

Dan-Silviu Boerescu

GALERIE FOTO și REȚETA: Purcel de...

Dan-Silviu Boerescu

AZIMĂ sau PÂINE PUSTNICEASCĂ –...

Dan-Silviu Boerescu

Contact

Ne bucurăm că ești alături de noi pe Comentator.ro, cel mai interesant portal de opinii! Încurajăm libera exprimare, gândirea critică și diversitatea ideilor.

Pentru propuneri de colaborare, informatii interesante, intrebari, ganduri sau simple păreri personale, ne puteti scrie pe email, la adresa: office@comentator.ro

Știrile zilei

Tenorul Ştefan von Korch cântă pe 7 octombrie la...

24 Septembrie 2023 Arte

Hai să dăm mână cu mână (3) – MINUTUL DE...

24 Septembrie 2023 Fusion

INEDIT: Crucea de jurământ a celor mult prea...

19 Septembrie 2023 Infodemia

Hai să dăm mână cu mână (2) – MINUTUL DE...

17 Septembrie 2023 Fusion

Despre Parisul anilor nebuni la superlativ

17 Septembrie 2023 Arte

„Dragostea și chinul meu”: Ruxandra Sireteanu,...

16 Septembrie 2023 Arte

Știrile săptămânii

Vin Santo, licoarea toscană ideală pentru...

Septembrie 15 Planeta

Cea mai ciudată poveste a unei actrițe românce...

Septembrie 14 Infodemia

Laurențiu Cazan și o poveste unică de iubire

Septembrie 14 Infodemia

Actrița Natașa Alexandra, o frumusețe de...

Septembrie 12 Infodemia

Tenorul Ștefan von Korch a încheiat seria celor...

Septembrie 11 Arte

Victoria Mierlescu, povestea unei actrițe uitate...

Septembrie 11 Arte
© 2021 comentator.ro.|Termeni și Conditii
Conținut protejat de drepturi de autor! Copierea fără acordul scris al proprietarului este STRICT INTERZISĂ!