Rareori, s-a putut vedea o astfel de dominare într-un meci care opunea echipele de pe primele două locuri din campionatul intern. 
FCSB a învins Craiova în deplasare, iar Dennis Man, Ovidiu Moruțan, Florinel Coman și Florin Tănase s-au distrat cu apărarea adversă, la poarta oltenilor fiind un festival de ratări în repriza a doua.
Folosind şorici cu puţină slănină, poţi face cele mai bune jumări de porc crocante.

„Dacă dorim să avem jumările crocante trebuie să folosim doar şorici cu slănină. Trebuie evitat să folosim slănină cu puţină carne, deoarece, în acest caz, jumările ies puţin mai fragede”, spune un bucătar experimentat.

Acesta explică faptul că nu sunt necesare multe ingrediente, reţeta pentru jumări crocante este uşor de preparat.

Vineri, 18 decembrie 2020, a avut loc marea finală X Factor 2020. Cei patru antrenori: Loredana Groza, Florin Ristei, Delia și Ștefan Bănică Jr. s-au duelat, fiecare susținându-și favoritul. Totuși, juriul a putut doar să susțină activ concurenții, fără nici un cuvânt de spus în alegerea câștigătorului. Decizia, în această privință, a fost exclusiv a telespectatorilor.

Cei patru finaliști au fost:

Italienii de la Super 4, Sonia Mosca, Andrada Precup și Adrian Petrache

Simpaticul Chef Cătălin Scărlătescu și-a făcut o operație estetică la față. Nemulțumit de pielea ,,căzută" din jurul ochilor, a decis să apeleze la medicul estetician, pentru o blefaroplastie. O intervenție care șterge 10-15 ani de pe chip prin eliminarea cu ajutorul bisturiului, a pielii în exces. 

Operație se face cu anestezie locală și rănile se vindecă în doar câteva zile. Scărlătescu a publicat prima poză cu ,,noul chip", la doar 6 zile după intervenție. Costul medie pentru o astfel de operație este de 1000 de euro.

Spre deosebire de George Clooney care a avut ca animal de companie un porc (a dormit în pat cu el 18 ani!), orice român care se respectă își drăgălește godacul doar până în ultima sau penultima sâmbătă de dinaintea Crăciunului, când îl taie, îi dă foc și începe să-l mănânce. (Hannibal Lecter știe de ce!) Apoi, firește, îi face și pomana! Dar nu cu colivă, ci cu propriile jumări, bucăți de șorici și fleici grăsulii ale ghițucului plecat într- o lume mai bună, sfidând normele Horeca...

Povestea curge duios și profund evlavios: