• Publicitate
  • Contact
  • Cum devii comentator
  • Despre comentator.ro
comentator.ro
Jar Har
  • Home
  • Editorial
  • Infodemia
  • Politichia
  • BizShow
  • Planeta
  • Arte
  • Avatar
  • Fusion
  • Autori
  • Booktique
  • Acasă
  • Fusion

Mistreț la cuptor (Bucătăria Balkaniei)

Detalii
comentator.ro
Fusion
16 Ianuarie 2023

Pentru 6 vânători se foloseste 1 kilogram de carne din porcul împușcat mai ieri.

Din ranițe se mai adăugește:

200 grame morcov

Citește mai departe...

Purcel la cuptor (Bucătăria Balkaniei)

Detalii
comentator.ro
Fusion
16 Ianuarie 2023

E nevoie de un singur godăcel pentru oricâți cavaleri, oricum nu-i feliu temelie ci numai fudulie, fiecine apucă o ciosvârtă și-i firitisesc părinții și bucătăria. Se mai rostuiesc:

 200 grame carne de vită

200 grame ciuperci comestibile

Citește mai departe...

Galina con albaricoques - găină cu caise (Bucătăria Balkaniei)

Detalii
comentator.ro
Fusion
16 Ianuarie 2023

Galina con albaricoques, adicălea găină cu caise de costa berbera.

Pentru cei 6 caballeros, slujnica de la han se ne-voiește la mercado:

una galina grasă

Citește mai departe...

Tavernaki batog (Bucătăria Balkaniei)

Detalii
comentator.ro
Fusion
16 Ianuarie 2023

De început, pentru cei 6 căpitani de barcaz, s-au adus de cu o zi mai înainte, de la becal:

500 grame file de batog, morun de Marea Neagră

pe lângă, 500 grame de cartofi roșii, săpunari

Citește mai departe...

Ghiveci insular (Bucătăria Balkaniei)

Detalii
comentator.ro
Fusion
16 Ianuarie 2023

În zilele deslegarii la pește, ghiveciul de sepie este rege.

Se aduce din barca pescarului:

1 kilogram de sepie

Citește mai departe...

Pagina 8 din 106

  • Start
  • Prec
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Mai departe
  • Sfârșit

Cele mai recente

Povestea Danielei Anencov și a lui...

Arte

Sosia lui Florin Piersic - Septimiu...

Arte

Paganel (Tudorel Popa), Baronul...

Planeta

Virginia Zeani, „prima donna assoluta”...

Infodemia

Mircea Șeptilici, actorul-poet și...

Planeta

V-o mai amintiți? Doina Limbășanu, o...

Arte

Povestea lui Ion Luican, interpretul...

Arte

Anca Agemolu, un mister al muzicii...

Arte

Naarghita, discipola - și iubita? -...

Arte

Drept la replică Tamara Crețulescu /...

Arte

Lavinia, fosta Miss România, vedetă...

Infodemia

Dumitru Rucăreanu, ultimul mare boem...

Arte

Top citite din Fusion

Sorin Cîmpeanu: Profesorii vor fi...

Ana Ivan

GALERIE FOTO: Andra și Cătălin Măruță...

comentator.ro

Cea mai rafinată rețetă de tort de...

Dan-Silviu Boerescu

Prăjitura dalmațiană - răsfățul permis!

Silviu Leahu

POVESTEA și REȚETA cârnaților de Pleșcoi

Dan-Silviu Boerescu

Sabrina Preda, decolteu amețitor azi...

comentator.ro

Sâmbăta dulce cu clătite „Ana Lugojana”

Dan-Silviu Boerescu

GALERIE FOTO: Jorge, despre fiul său...

comentator.ro

Zina Dumitrescu, mama manechinelor din...

Lara Bobescu

VIDEO: Mirela Vaida atacată în DIRECT,...

Ana Ivan

Iulia Albu a recunoscut relația cu...

Ana Ivan

Fetița din reclama la salam săsesc are...

comentator.ro

SARMALE – rețeta Sanda Marin / Galerie...

Dan-Silviu Boerescu

Baladă (culinară) pentru Draga Olteanu

Dan-Silviu Boerescu

REȚETĂ unică de la Păstorel: Cozonacul...

Dan-Silviu Boerescu

Cele mai bune 4 rețete de PASCĂ

Dan-Silviu Boerescu

Cercetătorul Octavian Jurma:,,Ai grijă...

comentator.ro

Prăjitura Madagascar cu trei feluri de...

Dan-Silviu Boerescu

Mămăliga explozivă! Sentimentul...

Dan-Silviu Boerescu

Tort de ciocolată cu cremă de coniac

Dan-Silviu Boerescu

SAVARINA, istorie dulce și povestea ei...

Dan-Silviu Boerescu

Galerie FOTO cu ANITA VAN BELZEN, noua...

Mirel Bădoi

13 rețete de BORȘ din gastronomia...

Dan-Silviu Boerescu

SORIN CÂMPEANU revoltat că Profesorii...

Ana Ivan

Dolly Parton de la „Jolene” la......

Dan-Silviu Boerescu

ZODIAC culinar complet: cum mănâncă,...

Dan-Silviu Boerescu

VIDEO: Elena Merișoreanu, vaccinată cu...

Ana Ivan

MONICA BELLUCCI, superbă la 56 de ani...

Lara Bobescu

7 Feluri de BUDINCĂ – rețete vechi și...

Dan-Silviu Boerescu

Rețeta de SALAM de BISCUIȚI pentru...

Dan-Silviu Boerescu

Contact

Ne bucurăm că ești alături de noi pe Comentator.ro, cel mai interesant portal de opinii! Încurajăm libera exprimare, gândirea critică și diversitatea ideilor.

Pentru propuneri de colaborare, informatii interesante, intrebari, ganduri sau simple păreri personale, ne puteti scrie pe email, la adresa: office@comentator.ro

Știrile zilei

Virginia Zeani, „prima donna assoluta” în Bel...

21 Martie 2023 Infodemia

Mircea Șeptilici, actorul-poet și pictor plecat...

21 Martie 2023 Planeta

V-o mai amintiți? Doina Limbășanu, o cântăreață...

21 Martie 2023 Arte

Povestea lui Ion Luican, interpretul romanței...

20 Martie 2023 Arte

Țelină cu măsline (Bucătăria Balkaniei)

19 Martie 2023 Fusion

Arpagic de Istanbul (Bucătăria Balkaniei)

19 Martie 2023 Fusion

Știrile săptămânii

Vinete Alkibiade (Bucătăria Balkaniei)

Martie 19 Fusion

Vinete cu măsline (Bucătăria Balkaniei)

Martie 19 Fusion

Vinete împănate (Bucătăria Balkaniei)

Martie 19 Fusion

Mâncărică de gutui (Bucătăria Balkaniei)

Martie 19 Fusion

Varză fără carne (Bucătăria Balkaniei)

Martie 19 Fusion

Ardei împănați (Bucătăria Balkaniei)

Martie 19 Fusion
© 2021 comentator.ro.|Termeni și Conditii
Conținut protejat de drepturi de autor! Copierea fără acordul scris al proprietarului este STRICT INTERZISĂ!