• Publicitate
  • Contact
  • Cum devii comentator
  • Despre comentator.ro
comentator.ro
Maia
  • Home
  • Editorial
  • Infodemia
  • Politichia
  • BizShow
  • Planeta
  • Arte
  • Avatar
  • Fusion
  • Autori
  • Booktique
  • Acasă
  • Fusion
  • Sorin Cîmpeanu: Profesorii vor fi plătiți cu 100 de lei pe oră!

Mălai dulce - un desert de pe vremuri

Detalii
Dan-Silviu Boerescu
Fusion
14 Iunie 2022
 Deserturile simple din popor erau absolut minunate!

Citește mai departe...

Cartofi cu brânză la cuptor - magia rețetelor simple!

Detalii
Dan-Silviu Boerescu
Fusion
14 Iunie 2022
 Magia lucrurilor (și rețetelor!) simple funcționează din plin în bucătărie:

Citește mai departe...

Bulz cu ciuperci, ca la stână

Detalii
Dan-Silviu Boerescu
Fusion
14 Iunie 2022
 Uneori, mi se face dor de bucatele ciobănești, gătite ca la stână! Iată un exemplu nemaipomenit de gustos:

Citește mai departe...

Iahnia de fasole bucură sufletele!

Detalii
Dan-Silviu Boerescu
Fusion
14 Iunie 2022
 Cea mai cunoscută rețetă de IAHNIE este, desigur, cea de fasole.

Citește mai departe...

Iahnie de cartofi, cum o făcea bunica

Detalii
Dan-Silviu Boerescu
Fusion
14 Iunie 2022
 Iahnia este o mâncare scăzută, făcută mai ales din fasole boabe sau cartofi, mai rar cu carne sau pește. Una din rețetele tradiționale este:

Citește mai departe...

Pagina 8 din 65

  • Start
  • Prec
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Mai departe
  • Sfârșit

Cele mai recente

De la „Ani de liceu” la „Să nu uităm,...

Arte

Ștefan Bănică Senior - povestea vieții...

Arte

Cristina Stamate, o divă a teatrului...

Arte

Povestea marelui comic Mircea Crișan....

Infodemia

Hanul Ancuței și chefurile de poveste...

Planeta

Paula Rădulescu, actrița cu voce de...

Arte

Pompilia Stoian și ursulețul ei alb -...

Arte

De la Hanul Golescu la Hanul Bossel –...

Infodemia

Hanul lui Mânjoală și un eșec...

Planeta

Liviu Ciulley tatăl și Liviu Ciulei...

Infodemia

Oameni & Povești de secol 21

BizShow

„Me, Tarzan! You, Jane!” - Johnny...

Planeta

Top citite din Fusion

Sorin Cîmpeanu: Profesorii vor fi...

Ana Ivan

GALERIE FOTO: Andra și Cătălin Măruță...

comentator.ro

Cea mai rafinată rețetă de tort de...

Dan-Silviu Boerescu

Prăjitura dalmațiană - răsfățul permis!

Silviu Leahu

POVESTEA și REȚETA cârnaților de Pleșcoi

Dan-Silviu Boerescu

Sâmbăta dulce cu clătite „Ana Lugojana”

Dan-Silviu Boerescu

Sabrina Preda, decolteu amețitor azi...

comentator.ro

GALERIE FOTO: Jorge, despre fiul său...

comentator.ro

VIDEO: Mirela Vaida atacată în DIRECT,...

Ana Ivan

Adevărata poveste a mititeilor și...

Dan-Silviu Boerescu

Fetița din reclama la salam săsesc are...

comentator.ro

Iulia Albu a recunoscut relația cu...

Ana Ivan

Cele mai bune 4 rețete de PASCĂ

Dan-Silviu Boerescu

Baladă (culinară) pentru Draga Olteanu

Dan-Silviu Boerescu

Cercetătorul Octavian Jurma:,,Ai grijă...

comentator.ro

REȚETĂ unică de la Păstorel: Cozonacul...

Dan-Silviu Boerescu

Prăjitura Madagascar cu trei feluri de...

Dan-Silviu Boerescu

SARMALE – rețeta Sanda Marin / Galerie...

Dan-Silviu Boerescu

Mămăliga explozivă! Sentimentul...

Dan-Silviu Boerescu

SORIN CÂMPEANU revoltat că Profesorii...

Ana Ivan

Dolly Parton de la „Jolene” la......

Dan-Silviu Boerescu

Tort de ciocolată cu cremă de coniac

Dan-Silviu Boerescu

13 rețete de BORȘ din gastronomia...

Dan-Silviu Boerescu

MONICA BELLUCCI, superbă la 56 de ani...

Lara Bobescu

VIDEO: Elena Merișoreanu, vaccinată cu...

Ana Ivan

ZODIAC culinar complet: cum mănâncă,...

Dan-Silviu Boerescu

Rețeta de SALAM de BISCUIȚI pentru...

Dan-Silviu Boerescu

7 Feluri de BUDINCĂ – rețete vechi și...

Dan-Silviu Boerescu

Vedete care fac foamea și farmecul...

Dan-Silviu Boerescu

SORIN CÎMPEANU continuă atacurile...

Ana Ivan

Contact

Ne bucurăm că ești alături de noi pe Comentator.ro, cel mai interesant portal de opinii! Încurajăm libera exprimare, gândirea critică și diversitatea ideilor.

Pentru propuneri de colaborare, informatii interesante, intrebari, ganduri sau simple păreri personale, ne puteti scrie pe email, la adresa: office@comentator.ro

Știrile zilei

Plătică la grătar, rețeta lui Odobescu

5 Iulie 2022 Fusion

Lumea dintre coline (VII): Atmosfera în treacăt

4 Iulie 2022 Avatar

Patricienii de la „Leul și Cârnatul” - rețeta...

4 Iulie 2022 Fusion

Gustul memorabil al carasului marinat din Deltă

3 Iulie 2022 Fusion

Rețeta de cârnați vânătorești

3 Iulie 2022 Fusion

Hanul Ancuței și chefurile de poveste ale...

2 Iulie 2022 Planeta

Știrile săptămânii

Un mod inedit de a savura șunca!

Iulie 01 Fusion

Pompilia Stoian și ursulețul ei alb - o iubire a...

Iulie 01 Arte

De la Hanul Golescu la Hanul Bossel – istorii cu...

Iunie 30 Infodemia

„Bomboane” de usturoi cu ciocolată!

Iunie 30 Fusion

Terină de conopidă cu... ciocolată neagră

Iunie 30 Fusion

Fâșiuțe de porc glazurate - ce deliciu!

Iunie 30 Fusion
© 2021 comentator.ro.|Termeni și Conditii