Piesa „Sufletul pereche”, producție a Societății Române de Radiodifuziune din volumul PUTEREA A ȘASEA, de Petre Barbu, lansat la Editura Integral, are deja un palmares impresionant de premii. Cartea poate fi comandată online, cu livrare în toată lumea, de pe www.eIntegral.ro!

Piesa ,,Sufletul pereche" a obținut:

Muzicianul, scriitorul și artistul plastic Nicu Covaci (Phoenix) se bucură de o prezentare complexă pe site-ul Bibliotecii Diaspora. Fiecare dintre cele trei pagini dedicate marelui artist reflectă câte o parte a talentului și operelor sale. Astfel, vizitatorii Bibliotecii Diaspora au ocazia de a-l descoperi pe:

Nicu Covaci - scriitorul. Cărțile sale pot fi comandate online, cu livrare în toată lumea, de pe www.eIntegral.ro 

Editura Integral a fost prezentă astăzi la Biblioteca Județeană Ialomița unde alături de autorul de carte Stelian Țurlea a lansat patru dintre volumele sale, publicate la #EdituraIntegral.

Toate cărțile semnate Stelian Țurlea pot fi comandate online, cu livrare oriunde în lume, de pe www.eIntegral.ro.

Ca orice mare pasiune, fotografia înseamnă o profesiune de credință făcută cu sacrificii, cu nesfârșite căutări, cu întortocheate drumuri spre a transforma clipa în eternitate, pentru a rămâne fascinante mărturii despre bogățiile naturii, tradiții, obicieiuri, valori care definesc neamul românesc.

Și dacă, dintr-o joacă plină de inocența tinereții, s-a născut, în 1997, un prunc al Ligii studenților, botezat FOTOGEOGRAFICA, era greu de întrezărit ascensiunea spre vârful înaltei performanțe.