MUȘCHI DE VITĂ LA GRĂTAR CU SOS BRUN ȘI CREVEȚI
… În fond, ce poate avea special un grătar? Păi, are! În primul rând, carnea nu se azvârle pur și simplu pe grătarul încins și uns cu o nucă de unt. Ca să aibă gust deosebit, trebuie să o lași niște ore bune (preferabil, peste noapte) la fezandat la rece în baiț de vin cu arpagic, usturoi, condimente și miresme. În această marinadă, carnea se va frăgezi și va căpăta arome speciale, iar apoi se va topi efectiv în gură. Pentru a obține caroiajul acela frumos, carnea, când se întoarce, se pune la 90...

Tot ceea ce fac mexicanii este pasional sub semnul unei fiesta continue, iar această rețetă nu face nici ea excepție. Iar condimentele și dressingurile nu seamănă deloc cu ale noastre!

PORUMB ÎN
STIL MEXICAN CU BERE

Ingrediente:

4 porumbi de copt

  • grame unt frecat cu pudră de chili

4 linguri de maioneză

2 linguri smântână

1/2 linguriță sare

2 lingurițe boia dulce

zeama de la 1 lime

300 ml bere

Mod de preparare:

Înainte de a fi puși la copt, porumbii stau să se îmbibe cu bere timp de 60 minute. După ce se iau de pe grătar, se ung...