Sorin Câmpeanu a primit decorația de la Ambasadoarea Franţei la Bucureşti, Laurence Auer, Este vorba despre ordinul „Palmes academiques în grad de Comandor”, ministrul afirmând că va susţine folosirea limbii franceze în cadrul instituţiilor UE, scrie Agerpres.

Sorin Câmpeanu a spus chiar în timpul ceremoniei că nu a învățat limba franceză în școală, ci a ales să o învețe pe cont propriu, o alegere pe care o recomandă tuturor tinerilor, ca pe „un pașaport pentru angajare”.

Fotografia este de la întâlnirea dintre Vladimir Putin și Joe Biden de acum 10 ani, de la Moscova. Astăzi însă toate privirile sunt ațintite spre Elveția, acolo unde Joe Biden și Vladimir Putin sunt așteptați să se întâlnească la Villa La Grange de pe malul lacului Geneva.

Întrevederea dintre cei doi Președinți are loc într-un moment în care relațiile dintre Rusia și SUA au ajuns la un nou punct critic, demn de epoca Războiului Rece.

Raluca Turcan, Ministrul Muncii, a fost invtată Miercuri seară la o emisiune la România TV, unde a declarat că alocaţiile trebuie majorate şi vor fi majorate, însă acestea trebuie completate de alte servicii care să vină în sprjiul familiilor vulnerabile.

Raluca Turcan: ”Sunt copii în România care nici măcar nu miros alocaţiile”.

Victor Ponta, revoltat în privința consumului de substanșe interzise care a crescut în rândul copiilor. Politicianul spune că acestea sunt prezente în școli:

”Este plin de substanțe interzise, în toate liceele din Bucureşti. Ne nenorocesc copiii”

Politicianul a afirmat că elevii din școlile din România sunt expuși la substanțe interzise chiar în unitățile de învățământ.

Planul național de redresare și reziliență (PNRR), multdiscutat în Parlament, mai ales din prisma faptului că nu a fost văzut de mulți și nu se știe exact ce conține, este un plan ambițios, după cum susține Coaliția de la putere, iar „adevărata provocare de acum începe”, odată cu punerea lui în aplicare, după cum a declarat Vineri președintele României Klaus Iohannis.