Cine ar fi crezut! Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, l-a făcut cu ou și cu oțet chiar pe Ludovic Orban, în emisiunea lui Ion Cristoiu. Rareș Bogdan a spus că nu se teme de represalii deoarece dacă l-ar da afară din partid, "asta ar fi ultima greșeală a lui Orban".

Iată câteva dintre afirmațiile lui Rareș Bogdan, la adresa lui Ludovic Orban, c[ruia i-a și cerut public demisia din fruntea partidului:

,,A pierdut ca papagalul toate ministerele importante." (la negocierile cu USR-PLUS şi UDMR pentru formarea coaliţiei de guvernare)

Elena Udrea a anunțat azi că este infectată cu Covid-19. Vestea a fost dată publicității exact în ziua în care Udrea trebuia să se prezinte la Tribunal, pentru procesul de corupție.

Astăzi ar fi trebuit să aibă loc judecata ultimului termen al procesului legat de finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009.

Pe Donald Trump l-a înstrăinat aparatul birocratic federal încă dinainte de a fi inaugurat, o discuţie mai lungă pe care va trebui să o abordăm curând. Apoi serviciile, care au aceeaşi influență malefică şi în SUA ca în România (deloc paradoxal), l-au vândut pe nişte minciuni (probabil ruseşti) pentru care a plătit Partidul Democrat. Născocirile aberante au devenit o întreagă investigaţie care l-a ţinut în şah pe şeful administraţiei pentru câţiva ani.

Gestul președintelui Statelor Unite ale Americii Joe Biden, de a se vaccina în direct cu vaccinul anti Covid 19, are scopul de a crește încrederea americanilor în strategia de imunizare. Joe Biden speră să întărească astfel convingerea că imunizarea este sigură, alăturându-se unui număr mare de lideri politici care au mers în prima linie să se vaccineze.

Ședința de astăzi, de la Senat, a început cu un apel pentru purtarea măștii de protecție:

”Fac un apel la dumneavoastră înainte de a intra în desfășurarea ședinței, să respectăm regulile sanitare, să purtăm masca pe toată perioada cât suntem împreună aici”.

Premierul interimar, Nicolae Ciucă, a condamnat ferm prezența senatoarei AUR, Diana Șoșoacă, fără mască! ,,Legea trebuie respectată", spune prim-ministrul. ”Orice cetățean al acestei țări, indiferent de funcția pe care o ocupă, trebuie să respecte legea. Regulile sunt stabilite de specialiști și au fost adoptate de instituțiile statului, aprobate la nivel guvernamental, ca atare instituțiile statului trebuie să își facă datoria. Cu certitudine trebuie o verificare făcută de către instituțiile abilitate în acest sens”, spune Nicolae Ciucă.