Doamna Marjorie Taylor Greene a câştigat cu trei sferturi de voturi într-un district al statului Georgia şi a devenit membră a Congresului american. Puţină lume ar fi băgat în seamă un politician boboc, chiar dacă se ştia că e cam guralivă şi mare amatoare de teorii conspirative, cu probabile relaţii de amiciţie cu extratereştrii din umbră.

Se pare că votanţii nu au băgat în seamă sau nu au luat în serios părerile extra-politice a alesei lor şi au trimis-o la Washington să-i reprezinte.

Bătăioasa Marjorie s-a prezentat la treabă şi, după nici câteva zile, a devenit o stea republicana pentru că a continuat să accentueze o problemă nerezolvată şi extrem de semnificativă a preşedintelui Joe Biden şi a partidului său democrat.

Dintr-o dată, congresmana Greene a devenit vedetă de televiziune. Din cu totul alt motiv decât cel aşteptat. Jurnaliştii s-au întrecut care pe care să publice, să expună, să prezinte opinii mânioase despre declaraţiile şi elucrubratiile doamnei de Georgia. Mai ales despre adoraţiile dânsei vizavi de QAnon, conspiraţia conspiraţiilor conspiratoriste care a atras mulţi amatori pe internet. Făcând legătura că dacă nişte votanţi şi politicieni republicani mai cred în Moş Crăciun, pardon, QAnon, înseamnă că întreg partidul republican american şi reprezentanţii săi în Congres cred la fel. Ceea ce este periculos pentru America cea mare şi liberă, aşa că democraţii aflaţi la putere trebuie să epureze politica de lunatici, ca doamna Greene. Camera Reprezentanţilor, care nu are alte probleme de rezolvat în vreme de pandemie, a decis s-o voteze afară din comitete şi comisii pe reprezentanta de Georgia, cea aleasă prin vot independent de către cetăţeni. Eveniment susţinut cu aplomb de către o mare parte din media, acelaşi grup omogen care consideră că tot ceea nu este pe gustul şi în pas cu ideologia lor trebuie înfierat şi cenzurat. Şi publicul trebuie să fie mândru de aleşii lor care curăţă scena politică de smintiţi (republicani).

O mare abureală. Pentru că total omisă din comentariile politicienilor democraţi şi ştirile şi opiniile jurnaliştilor echidistanţi este fapta gravă de care este vinovată, de fapt, Marjorie. Şi pentru care s-a iscat întreg opobriul public. La numai o zi după inaugurare, congresmana Greene a introdus procedura de suspendare a preşedintelui Joseph Robinette Biden Jr. pentru acte de corupţie şi abuz de putere. Un păcat de proporţii celeste…

Tudor Petruț

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro