Elena Udrea a anunțat azi că este infectată cu Covid-19. Vestea a fost dată publicității exact în ziua în care Udrea trebuia să se prezinte la Tribunal, pentru procesul de corupție.

Astăzi ar fi trebuit să aibă loc judecata ultimului termen al procesului legat de finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009.

Astfel, Curtea de Apel București a amânat procesul, în condițiile în care Elena Udrea nu se va putea prezenta.

Informațiile au fost confirmate de avocatul acesteia, pentru Wowbiz. Momentan nu se cunosc foarte multe amănunte despre starea de sănătate din acest moment a Elenei Udrea.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro