Gestul președintelui Statelor Unite ale Americii Joe Biden, de a se vaccina în direct cu vaccinul anti Covid 19, are scopul de a crește încrederea americanilor în strategia de imunizare. Joe Biden speră să întărească astfel convingerea că imunizarea este sigură, alăturându-se unui număr mare de lideri politici care au mers în prima linie să se vaccineze.

Echipa Biden și-a stabilit un obiectiv de 100 de milioane de vaccinări Covid-19 în SUA în primele 100 de zile la Casa Albă.

SUA a înregistrat peste 18 milioane de cazuri de COVID-19 și 319.000 de decese.

În România, s-a oferit și Președintele Klaus Iohannis pentru a se vaccina în direct, însa Comisia de Vaccinare împreună cu alți experți, conform spuselor lui Valeriu Gheorghiță nu i-au permis, motivând că ar putea decredibiliza campania de vaccinare..

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro