Atacul verbal asupra președintelui Iahannis a avut loc în momentul în care a depus o coroană de flori în memoria victimelor Revoluției. Un bărbat l-a jignit direct pe președinte, cu un ton ridicat. Imediat a fost ridicat de jandarmi și băgat în dubă.

Iohannis a depus o coroană de flori în Piața Universității. Protestatarul care a făcut scandal și a scandat lozinci antiprezidențiale afirma că este ofițer militar.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro