Florin Câțu și mai ales coafurile sale au fost mereu subiect de glume pe internet. De exemplu, astăzi Câțu a apărut la Parlament coafat, cu părul tapat și vopsit cu reflexe mov, spre surprinderea multora, preocupați de problemele grave cu care țara se confruntă în prezent, a declarat în direct la TV jurnalista Oana Zamfir.

Ultima glumă care s-a viralizat este pe tema vaccinului anti-Covid19. Câțu este ținta unui pamflet de tipul ,,cum arată X după vaccinul anti-Covid"

Postările amuzante cu poza/pamflet se răspândesc cu viteză pe Facebook:

florin câțu dupa vaccin

Acest articol este un pamflet și se va trata ca atare!

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro