Prezența la vot estimată până la ora 20.00 este de aproximativ 31%.

PSD și PNL, umăr la umăr la ALEGERILE PARLAMENTARE 2020! PSD conduce în cursa pentru Parlament, pe locul doi, în marja de eroare, fiind PNL, cu 28,7%. La aproape jumătate din scorul PSD sunt cei din USR-PLUS, potrivit surselor Adevărul.

Exit poll-ului Realitatea - Insomar IC
PNL - 32,80 %, 
PSD - 28,20 %, USR-PLUS - 15,60 %, PMP - 6,00 %

Exit poll-ul Antena 3 Curs-Avantgard:

1. PSD - 30,5%

2. PNL - 29%

3. USR-PLUS - 15,9%

4. UDMR 5,7%

5. AUR - 5,2%

6. PRO România - 5%

7. PMP - 5%

8. PER - 1,1%

9. PPU-SL - 1,1%


Surpriza acestor alegeri este apariția unui ,,nou partid", care va avea un scor suficient ca să intre în Parlamentul României.

Se pare, de asemenea, că în noaptea aceasta se vor discuta mai multe alianțe.

Optimismul inițial nu s-a mai simțit la vârful PNL după-amiză, fiind înlocuit cu „îngrijorare”. Ludovic Orban împreună cu Rares Bogdan au ieșit la fereastra sediului larg deschisă, butonând telefonul. Gestul a fost destul de bizar având în vedere că presa era în mod evident prezentă.

Alte personalități politice cum ar fi Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu, Traian Băsescu, privesc rezultatele de la ora 21 cu îngrijorarea că și-ar putea vedea finalul carierelor lor politice.  

Sursa foto: Digi24
Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro