Astăzi, medicul Raed Arafat a fost decorat de președintele României, domnul Klaus Iohannis, cu Ordinul și Medalia Merit Sanitar în grad de Cavaler. Ordinul de Cavaler este oferit atunci când un medic are merite deosebite cu privire la combaterea unor epidemii, în domeniul practicii medicale și altele.

Arafat a fost decorat pentru efortul depus în combaterea pandemiei COVID-19.

Iohannis i-a decorat cu această ocazie și pe fostul manager de la Fundeni, Carmen Orban, dar și pe unul dintre polițiștii care au participat la cercetarea la fața locului de la Piatra Neamț. Acesta este acum chestor de poliție - înainte era comisar-șef.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro