Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a șocat astăzi audiența cu discursul rostit în Parlament, pe tema Coronavirusului: ,,Cu ajutorul dumneavoastră, sper să avem mai multe victime".

Florin Roman i se adresa lui Raed Arafat, pe care l-a felicitat și a spus că speră „să avem cât mai multe victime”. În platoul Studio Politic de la Digi 24, Anca Suciu i-a avut invitați pe Eugen Teodorovici (senator PSD) și Cristina Trăilă (deputat PNL) care au comentat momentul, pe care îl puteți viziona mai jos, incepând cu minutul 18.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro