Marcel Ciolacu, liderul PSD și alte nouă persoane au primit amenzi din partea Poliției Române după ce au fost filmați, Sâmbătă seară, la restaurantul pensiunii ”Țara Luanei” din Sărata Monteoru, în județul Buzău, încălcând regulile anti-Covid. Astăzi, purtătorul de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan a anunțat public că s-au luat imediat măsuri de sancționare. Amenzile se ridică la 21.000 de lei.

”Ulterior, au fost efectuate verificări în urma cărora au fost identificate toate persoanele participante și au fost sancționate contravențional.
Au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 21.000 de lei, pentru participarea la o singură masă a mai mult de șase persoane”, a precizat purtătorul de cuvânt al IGPR.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro