Astăzi premierul Lodovic Orban a luat în calcul demiterea Prefectului de Bucureşti, Gheorghe Cojanu, după ce Prefectul a dovedit, într-o discuție cu ziariştii, că nu ştia Duminică situaţia infectărilor din Bucureşti nici la 10 ore de la comunicarea publică a datelor oficiale, menționând un motiv halucinant.

Prefectul Capitalei nu cunoștea datele oficiale din Capitală și avea un discurs care nu era coerent. Prefectul a spus ca nu cunoaște situația din București, pentru că era ,,la cumpărături"!

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro