Iohannis: "Nu trebuie exagerat cu închiderea şcolilor, nu e nevoie să amânăm alegerile. Recomand să purtaţi mască tot timpul"

Președintele a susținut astăzi declarații în care a transmis că situația este sub control și mai ales că în școli, copiii sunt în siguranță.

În ciuda asigurărilor date de președinte, un număr impresionant de copii s-au infectat cu Coronavirus de la începerea școlii și o partea dintre ei au ajuns la Terapie Intensivă.

"Am facut o vizita la INSP, despre care se vorbeste mult in ultima vreme si am vrut sa am o discutie directa cu expertii are se ocupa de acest domeniu.

Am gast o institutie cu oameni foarte dedicati care se straduiesc sa faca fata unei situatii foarte complicate de pandamie. Mi-au prezentat institutul, domeniile de care se ocupa si am discutat si despre mersul pandemiei de la noi.

Ei se preocupa de resursa umana, de dotarea cu aparatura specifica, rezultale lor au un impact in politica statului, in zona sanatatii publice care ne priveste pe fiecare in parte", a spus preşedintele Klaus Iohannis

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro