Vestea că Silviu Mănăstire, moderator la B1 TV, a fost diagnosticat cu COVID-19 a căzut ca un trăznet peste calsa politică. Sâmbătă, jurnalistul a anunţat că a fost infectat.

Marţi seară, Silviu Mănăstire l-a avut invitat pe premierul Ludovic Orban. Imediat după aflarea veștii, premierul a anunţat că îşi anulează toate întâlnirile şi se va testa pentru COVID-19. În izolare a intrat şi Ministrul Sănătăţii Tătaru, dari și Nicușor Dan, noul primar al Bucureștiului.

De asemenea, toți Miniștrii cabinetului Ludovic Orban.

Politicienii s-au testat pe banii lor, toate ședințele și evenimentele au fost anulare și au intrat în autoizolare. Momentan sunt așteptate rezultatele testelor pentru Covid-19.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro