Absolut incredibile reacțiile penibile ale doamnei Firea ot Voluntari! Cum să dai cu tocul pantofului în televizor, uite-așa de dracii ce te-a luat! Duduia asta, cuprinsă de bufeuri, a hotărât ce trebuie făcut într-o capitală europeană? Jalnic. Atât! Mi-e jenă, ca să zic așa, că sunt contemporan cu o duamnă atât de josnică.

Poate fi nemulțumită de rezultate. Poate fi nemulțumită de activitatea domnului Pieleanu. Rămâne o mahalagioaică de puțini bani, care e gata să dea cu tocul papucului în televizor, la aflarea rezultatelor. Ai fost mic, domnule Caragiale! Mița Baston renaște. Și e tot mai supărată! Are onoarea nereperată. Nasol! O dată se supără Mița mea și rupe tot! C-așa-i 'mneaei, republicană.

Gabriela Firea este o femeie isteață. Din păcate nu știe să piardă. Pentru asta, trebuie să ai niște calități: demnitate, inteligență, bun simț! Dacă nu le ai, e cam nasol! Pierzi. Totul. Inclusiv respectul unora care au crezut că doamna Pandele nu e doar o apariție ciudată pe esicherul politicii românești.

Poate că va reuși să urce din nou, pe culmile politicii. Poate! Mai ales dacă va reuși să treacă peste cel mai penibil moment din cariera sa politică. Poate că doamna Pandele va trece cu multă nesimțire, și peste înfrângerea asta! Cert e că nu va trece ușor peste senzația de mârlănie pe care a lăsat-o în urma sa. Nu zic că e ca urma unui sconcs, dar e pe-aproape!

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro