Nicușor Dan arăta de nerecunoscut acum câțiva ani. Cu părul lung, barbă și pălărie, semăna cu Smiley! Actualul Primar General s-a născut la Făgăraș, județul Brașov, pe data de 20.12.1969. Tatăl său era muncitor, iar mama sa lucra pe un post de contabilă. A urmat cursurile Liceului Teoretic „Radu Negru” (acum Colegiul Național Radu Negru) din localitatea natală, în timpul căruia a obținut medalia de aur la Olimpiada Internațională de Matematică în anii 1987 și 1988, cu punctaj maxim.

Când a devenit major, Nicușor Dan s-a mutat la București pentru a studia Matematica la facultate, în cadrul Universității din București. În anul 1992, a decis să plece în Franța pentru studii: a urmat École Normale Supérieure, una dintre cele mai cunoscute și prestigioase grandes écoles franțuzești.

Masterul l-a absolvit la Universitatea Paris XI și Doctoratul în Matematică la Universitatea Paris-XIII. În 1998 a revenit în București, spunând că dorește să ajute la schimbarea României.

Iată câteva fotografii cu Nicușor Dan din tinerețe:

nicusor dan tanar 87662400

nicusor dan par lung 27000900

nicusor dan in tinerete 44291200

Sursa: România Tv

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro