Nicușor Dan a câștigat alegerile pentru funcția de Primar General al Capitalei, arată rezultatele singurului Exit-Poll realizat de institutul condus de sociologul Marius Pieleanu.

Nicușor Dan este noul Primar General al Bucureștiului! Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 47% față de Gabriela Firea care a adunat doar 39%. Procentele sunt cele parțiale de la ora 19.00.

Iată câștigătorii primăriilor de sector:

Sector 1 - Clotilde Armand (PNL - USR PLUS) - 47%
Sector 2 - Radu Mihaiu (PNL - USR PLUS)    42.0 %
Sector 3 - Robert Negoiță (Alianța Pro București 2020)    39.0 %
Sector 4 - Daniel Băluță (PSD)    55.0 %
Sector 5 - Egalitate
Cristian Băcanu (PNL - USR PLUS)    27.3 %
Cristian Popescu Piedone (Partidul Puterii Umaniste)    27.3 % (câștigător după numărătoare)
Sector 6 - Cirpian Ciucu (PNL - USR PLUS)    48.2

Prezența la vot până la ora 20.00  era de 44,58%, adică 8.156.841 de români votaseră deja. Secțiile de votare se închid la 21.00, cererea de prelungire a intervalului orar în care să se poată vota, depusă astăzi de MAI la BEC, fiind respinsă.

Surse politice au anunțat în mediul online, înainte de ora 21.00, că la ora 17.00 Nicuşor Dan conducea în faţa Gabrielei Firea cu trei procente. Potrivit Adevărul, Nicuşor Dan are trei procente peste Gabriela Firea: 41% vs 38%.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro