Un medic a fost bătut de mai mulți scandalagii, pe motiv că ar fi eliberat în mod abuziv adeverințe pentru votul cu urna mobilă. Medicul a fost scăpat din mâinile bătăușilor de mascați, după un apel la 112. 

În urma verificărilor, s-a constatat că medicul nu greșise cu nimic, iar adeverințele eliberate au fost pe bună dreptate.

Persoanei care a început scandalul i s-a aplicat o amendă în valoare de 2000 de lei. Totul s-a întâmplat în comuna Bârla, Argeș.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro