Prima bătaie din fața unei secții de vot la aceste alegeri locale a fost între două femei, una dintre ele fiind chiar soția candidatului PNL din comuna Zorlențu Mare, județul Caraș-Severin. Conflictul a pornit de la faptul că una dintre femei filma cu telefonul mobil. Cealaltă, soția contracanditatului, se apropie și o împinge.

Scandalul a pornit de la faptul că la secția de votare se formase o coadă din persoane necunoscute, aduse să voteze cu vize de flotant.

Agenții de pază au intervenit pentru a le separa pe cele două.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro