Discuția înregistrată are loc între Nicușor Dan și Cristian Zărescu, consilierul primarului PSD al Sectorului 4. Subiectul este demolarea unui imobil din „Orășelul Copiilor”.

Înregistrarea convorbirii a fost dată publicității de Dana Budeanu.

Restaurant din Parcul Orășelul Copiilor, despre a cărei demolare e vorba, este deținut de Mihai Mitrache.  Nicușor Dan își folosește influența pentru a ajuta omul de afaceri, care are mai multe probleme cu Primăria Sectorului 4.

,,Nicușor, în toată perioada de stării de urgență a stat sub pat sau în dulap. Din dulap, cum zicea fratele tău Rareș, tu Nicușor făceai în continuare combinații. Pandemia a fost doar în timpul în care Firea mergea pe toate spitalele, iar tu, Nicușor stăteai sub pat, dar pe telefoane stăteai să le rezolvi combinațiile tuturor interlopilor, ei pentru asta stăteai. Eu sunt băiat, Nicușor! În jurul tău, nu sunt băieți, sunt fete.”, a spus Dana Budeanu, apoi as prezentat înregistrarea cu Nicușor Dan.

Ascultă înregistrarea cu stenograma:Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro