Astăzi, în timpul unui discurs electoral, candidatul Partidului Puterii Umaniste la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj a murit în urma unui infarct miocardic. Tragedia s-a petrecut la Dăbuleni, când în timpul unei discuţii cu alegătorii, Gabriel Ciulu a murit după ce a susținut discursul electoral.

Omul politic avea 54 de ani. Ambulanța a sosit în urma unui apel la 112 și timp de 45 de minute au fost aplicate manevre de resuscitare, fără rezultat însă.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro