PSD a înregistrat un eșec major. Votul pentru moțiune a fost amânat, pentru ca cel puțin 5 parlamentari PSD nu s-au prezentat, trădând astfel demersul politic PSD. Numărul minim de prezențe pentru cvorum nu a fost atins. Guvernul Orban scapă astfel de votul pentru moțiunea de cenzură.

Membrii guvernului Orban și-au făcut selfie-uri imediat după răsturnarea de situație, și-au atins coatele veseli, în timp ce Marcel Ciolacu a anunțat că va face excluderi din partid.

Sursa foto: Guvernul României

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro