Ministrul Educației, Monica Anisie, a participat la o emisiune transmisă în direct unde a făcut o gafă fără precedent. În timpul discuției despre panourile ce vor fi montate în școli, Ministrul Educației nu a pronunțat corect cuvântul ”plexiglas”.

Victor Ponta nu a ratat prilejul și a reacționat dur cu privire la gafa doamnei Anisie, cerând demiterea ei și menționând că ”nu e de râs că e analfabetă”.

”Așa cum spuneați dvs, să poarte mască, să aibă vizieră sau să fie băncuța dotată cu ...pepsiglas, că despre asta este vorba”, a declarat Monica Anisie în emisiunea Esențial, la Antena 3.


Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro