Potrivit сelei mai importante televiziuni de stat din Federația Rusă, următoarea mișcare a lui Vladimir Putin ar avea ca obiectiv nu doar lichidarea definitivă a statului național ucrainean, ci „demilitarizarea” întregii Alianțe Nord-Atlantice. 
Cel puțin așa reiese din cele afirmate de realizatoarea de emisiuni propagandistice Olga Skabeeva, în cadrul talk-show-ului său politic de mare succes în rândul celei mai înapoiate categorii de telespectatori din Federația Rusă. „Operațiunea specială a Federației Ruse în Ucraina s-a încheiat acum, în sensul că a început un război cât se poate de adevărat, de fapt cel de-Al Treilea Război Mondial. Acum suntem obligați să ne ocupăm nu doar de demilitarizarea Ucrainei, ci și a întregii Alianțe Nord-Atlantice", a spus textual odioasa propagandistă putinistă de pe canalul televiziunii de stat Rossia-1.

Pe durata ultimelor sale apariții televizate în emisiuni propagandistice de război informațional, Olga Skabeeva lasă mereu aceeași impresie ciudată că nu este în apele ei. Or, această stare de anxietate și deprimare constantă nu este deloc întâmplătoare în cazul unei propagandiste putiniste unse cu toate alifiile. Se pare că cea pe care majoritatea ucrainenilor o înjură în fel și chip nu este deloc încântată de desfășurarea „operațiunii speciale în Ucraina”, trupele ruse având parte aici cea mai grea încercare de după terminarea celui de-Al Doilea Război Mondial. Și ceea ce e mult, mult mai grav pentru întreaga umanitate, această dramatică și sângeroasă confruntare armată riscă să se transforme acum în cel de-Al Treilea Război Mondial. Război pe durata căruia o bună parte dintre ruși speră pe bune să ajungă în paradisul promis de Vladimir Putin, în timp ce „inamicilor Maicii Rusia” le-ar fi rezervate doar chinurile iadului. Oricum însă, perspectiva de a ajunge atât de curând în raiul promis tuturor rușilor, nu o încântă deloc pe Olga Skabeeva.

Alexandru Ona

https://www.google.com/search?q=Skabeeva&rlz=1C1GGRV_enUA814UA814&sxsrf=ALiCzsbWqgEjoex_YQRrNcFu81Q5uCWsuw:1654014639446&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwim-qXYlIr4AhUtczABHe60AF8Q_AUoAXoECAIQAw&biw=1280&bih=689&dpr=1#imgrc=FpNWlgmpXToVlM

https://t.me/Dialog_Ukraine/29263

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro