avem de-a face cu o vară capricioasă și, uneori, excesiv de fierbinte, e limpede pentru toată lumea. Trecerile de la călduri insuportabile la ploi devastatoare au ajuns de domeniul obișnuitului. Au mai fost veri ciudate de felul ăsta și le-am trecut, cumva, cu bine.

Anul acesta avem parte și de două moțuri la prăjitură ( „tortul” nu îndrăznesc -i zic). Una, urâtă rău, e porcăria asta de pandemie, care a făcut victime de tot felul.

Cealaltă, mai blândă, e apropierea alegerilor locale. N-ai cum nu realizezi se la gioale! La modul urât, spre golănesc. Stiu în lupta politică e una fără scrupule. De-aici și până la minunata înjurătură cu ”pe-a -tii” e o cale oarecare.

iulie 2020

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro