Președintele Klaus Iohannis a declarat că de Luni copiii se vor întoarce în școli în funcție de rata de vaccinare a personalului din școlile din România.

Iohannis a precizat că mâine se va emite un Ordin comun de Ministru care va legifera această nouă condiție! Noua condiție pune presiune mai mare pe cadrele didactice să se vaccineze în număr mai mare.

Președintele Klaus Iohannis a precizat că vaccinarea este singura soluție pentru a învinge pandemia.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro