Conducătorii celor două partide ce păreau ,,la cuțite" PNL şi PSD se întâlnesc astăzi pentru a găsi o soluţie de a ieşi din criza guvernamentală ce durează de peste două luni. Întâlnirea are loc la ora 14.00.

Premierul demis Florin Cîţu a anunţat deja că membrii PNL vor formarea unei majorităţi în jurul unui premier PNL, în vreme ce Marcel Ciolacu dorește să meargă la Cotroceni în fața președintelui Iohannis cu o propunere de prim-ministru din partea PSD.

Florin Cîţu a susţinut că liberalii au un singur mandat, acela de a convinge PSD prin aceste discuţii că „singura majoritate de a trece România prin criză poate fi creată în jurul PNL”.

Rămâne de văzut dacă cele două partide vor ajunge la un consens.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro