Am avut parte de un an straniu, care va rămâne întipărit în memoria noastră ca o problemă cu adevărat globală. Care, la modul serios vorbind, s-ar traduce prin constatarea una dintre cele mai mari victorii a acestui nenorocit covirus nu este numărul de victime. A reușit bage-n oameni lipsa siguranței unui viitor, oricât de puțin îndepărtat! Și mai ales, a reușit spurcăciunea asta, adâncească fisurile existente în lume. Chiar și în asta românească.

Daca ești PSD-ist ești obligat declari boala asta nu există și e, de fapt, a bandiților de tot felul care vor răul tărișoarei noastre dragi. Daca ești de partea cealaltă susții cine nu se păzește și-i expune pe alții la pericol e, cel puțin, idiot! Urâtă treabă. Tot soiul de imberbi țin demonstreze mușchii lor minte nu are, în timp ce alții, mai copți, încearcă facă opoziție față de putere! Oricare ar fi aia! Mai sunt și ceilalți, cărora partidul, le-a tratat drept sarcină huiduie guvernul, indiferent cum. Cum poarte ei mască, dacă este o decizie a guvernului actual!

Fiecare dintre noi are dreptul la o opinie. Asta e o regulă elementară a democrației. Trebuie doar faci ce-ți place, cu condiția nu-i deranjezi pe ceilaltidin jurul tău!

La un moment dat, ești silit, totuși, caști ochii la ce se întâmplă în lume. Nu trebuie fii colosal de inteligent pentru a realiza nicio nație civilizată nu și-ar pune economia la pământ, pentru o făcătură ordinară a forțelor oculte. După umila mea părere, trebui ai un IQ foarte apropiat de zero, pentru a susține inepții le conspirationistilor. Jalnic!

O chestie urâtă de-a binelea, fară a trage niște concluzii, a apărut în spațiul public zilele trecute. În frunte cu domnul Ciolacu și continuând cu cetățeanul Buzatu (rimează bine numele astea) refuză poarte masca în spatii închise! Versatilul Ponta, o întoarceca la Ploiești”! Ba a zis, ba n-a zis, ba -i pasă, ba nu e problemă , conform obiceiului!

Cei de la PNL iau măsuri, se bâlbâie adesea, o întorc, la rândul lor. Oricum, trăim vremuri în care fiecare politician, mai isteț sau mai puțin, are prilejul -și arate mușchii. mușchii lor minte nu are, vorba unui hit clasic, pe care îl au pe casete, e problema dumnealor.

E trist pentru noi, cei mulți, care privim, ușor descumpăniți schimbările ciudate de direcție. Cum-necum, ceva e putred pe lumea asta, vorba unui clasic. Cu siguranță, discernământul fiecăruia va avea un rol esențial în evoluția mediului în care locuiește. Poate chiar și al planetei care, încă, ne suportă!

Constantin Mihul

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro