Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a declarat ca în prima săptămâna de școală a acestui an școlar, din septembrie, s-au vaccinat 1000 de elevi. Numărul elevilor a crescut în fiecare săptămână ajungând în medie la 4500 de copii vaccinați săptămânal.

De aceea, dar și pentru că se va introduce testarea în școli, Ministrul Educației a declarat că poate considera că în perioada 3-14 ianuarie pentru gimnaziu și liceu, 10-14 ianuarie pentru ciclul primar, se va face școală cu prezență fizică și se va recupera vacanța pe care elevii o traversează acum!

Ministrul Educației a declarat printre altele că nu poate fi vorba de discriminare între elevii de la școlile de stat și cei de la școlile private. Este vorba doar de regimuri juridice diferite.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro