Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației a declarat astăzi că a acceptat ca elevii de la școlile și grădinițele private pot să meargă la școala deoarece este vorba de sisteme juridice diferite.

Ministrul Educației a precizat că este abilitat să dea dispoziții doar pentru școlile și grădinițele de stat. Iar ca regula să fie valabilă și pentru școlile și grădinițele private, trebuia să existe precizarea în Hotărârea de Guvern!

Ministrul Educației a părut deranjat de insistența moderatorului, dar totuși a recunoscut că situația actuală este o ,,neînțelegere regretabilă" care duce la ,,discriminare".

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro