Președintele Klaus Iohannis a făcut propunerea de premier, după prima rundă de consultări cu partidele, care a avut loc astăzi la palatul Cotroceni. Acesta este Dacian Cioloș.

"Din toate aceste propuneri eu am reținut una pe care o voi și pune în practică. Am decis să desemnez în funcția de candidat pe Dacian Cioloș", a declarat Klaus Iohannis.

Dan Barna a declarat imediat că poate fi reconstituită Coaliția de guvernare. ,,Cu un nou premier putem continua guvernarea.", a spus Barna la Antena 3.

 

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro