Astăzi, în prima zi de școală, Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a transmis un mesaj profesorilor, învățătorilor, elevilor și părinților. Cîmpeanu spune într-o postare pe Facebook:

,,Dragi elevi, învățători, profesori, părinți și bunici,
Am traversat împreună un an școlar dificil și suntem la începutul unui nou an ce poate fi la fel de complicat.
Vă asigur că voi fi alături de dumneavoastră, în efortul comun de a avea o educație de calitate, știindu-se deja că sunt promotorul fără rezerve al învățământului cu prezență fizică.
Vă îndemn să luați toate măsurile necesare, astfel încât pandemia să nu ne aducă din nou în situația de a trece la cursuri online!
Vă mulțumesc pentru că sunteți responsabili și hotărâți să avem cu adevărat români bine educați!"

Cele mai frumoase ii tradidionale, rochițe și bluzițe din bumbac, cu motive românești, AICI:

rochie traditionala galbena cu broderie florala erica 07

Reacțiile părinților și profesorilor au fost însă imediate ți tăioase. Printre acestea:

,,Cornel Cabau: Oricum veți trece în sistem online,vreți copiii sa fie proști sa ii puteti manipula mai ușor"

,,Vlad Țepeș: Bravo mă, aia la Untold sau pe stadion stau gramada fara masca iar elevii tre sa poarte masca. Numai escroci in conducerea țării,incepand de la președenție, parlament pana la guvern."

,,Iftode Cristina-Ionela: Da da s- a văzut câtă grija ați avut de copii.V-ati bătut joc de ei și la evaluare și la Bacalaureat .Rușine să vă fie....îi îndobitociți de tot,căutați să-i tineri în lesa că pe căței .aBn că ați acceptat UNTOLD un concert de r... Și băgații copii on line."

,,Chircu Lorena Gabriela: Sunteți penibili...de tot râsul...jalnici și patetici!!!"

,,Gabriela Barbieru: Regulile impuse de voi pentru deschiderea anului școlar sunt niste mizerii...ca si voi..."

,,Tataru TatianaSi noi iti mulțumim ca ne țineți copii cu măști pe fata,iar la concerte și în ședințele voastre voi stati fără.............vai de voi!"

,,Irimia Eduard Ionuț: Bine ma ca speriati copiii cu mastile voastre, da, sunt riscuri, dar trebuiau minimizate de catre incompentii de la conducerea tarii. Au fost lasati aia la Untold fara mască, si pe astia mici ii tineți asa.. rușine. Ati demonstrat, INCA O DATA, ca sunteti de-a dreptul patetici! 🖐"

,,Dana Frandin: 
Pe lângă faptul ca susțineți prezenta fizica, mai faceți și altceva? De educația propriu zisa va ocupati? Sau doar asta e prevazut in fisa postului sa ne anuntați periodic ca susțineți prezenta fizica? Tare as vrea sa știu ce altceva ați mai pus la punct in educație, la ce lucrați, ca e de munca… nu timp doar pentru vorbe…
Și lăsați-o mai moale ca susțineți prezenta fizica, o susțineți doar pana trece in on line."

postare cimpeanu an nou scolar

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro