Imagini surprinzătoare cu premierul Florin Cîțu și prezentatoarea TV Denise Rifai au fost prezentate în exclusivitate de EVZ.ro. Jurnalista, realizatoare a emisiunii ,,40 de întrebări cu Denise Rifai" apare într-o postură foarte informală alături de prim-ministru. Acesta pare relaxat și este surprins zâmbind, semn că între cei doi este o prietenie solidă. 

Jurnalista Denise Rifai i-a luat apărarea premierului Florin Cîțu în numeroase situații, caracterizându-l astfel: ,,Un prim-ministru tanar, sigur pe el, pregatit, un tip citit, care se vede clar ca intelege ce vorbeste, care se exprima liber si degajat, si in care am toata increderea ca va face tot ce poate sa conduca aceasta tara, cat poate de bine". Rifai l-a lăudat pe Cîțu și atunci când acesta s-a vaccinat împotriva Covid 19, pentru fizicul său, potrivit Romania tv.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro