Premierul Florin Cîțu a făcut astăzi un anunț despre tot personalul care lucrează în învățământul din România. Cîțu a motivat cele declarate precizând că valul 4 al pandemiei este inevitabil.

Premierul susține vaccinarea sau testarea întregului personal care lucrează în școli!

“Cred că nu doar personalul medical, dar şi personalul din învăţământ şi personalul din MAI, MApN, angajaţii care lucrează pentru Guvern ar trebui ca toţi să fie vaccinaţi sau să fie testaţi. Este varianta pe care eu o voi propune”, a spus premierul, adăigând că discuția va avea loc și în coaliție.

chilipirul-zilei.ro/%20

În context, premierul a vorbit și despre prezența elevilor la cursuri. “Obiectivul meu pentru acest an şcolar este acela de a avea prezenţă fizică tot anul. Încă nu avem o variantă clară ce se întâmplă după 6 la mie, deocamdată am pus acel prag. Eu voi face tot ceea ce este posibil ca anul aceasta şcoala să rămână cu prezenţă fizică”, a spus Cîțu, caare a admis că în în unele localități sau clase cursurile ar putea fi oprite, temporar. „Am văzut impactul psihologic pentru elevi anul trecut, este important să rămână şcoala cu prezenţă fizică”, a adăugat Florin Cîţu.

rca-ieftin.ro%20

Ministrul Educației și-a cerut scuze public insistent fiecărui profesor care nu și-a primit banii și a precizat că încearcă să găsească soluții.

Deodorantul natural te projezează de transpirație, ocrotindu-ți sănătatea. Există! Click AICI!

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro