Aflat într-o emisiune tv la Digi 24, Ministrul Educației a primit în direct o întrebare de la un cadru didactic. Profesoara dorea să știe de ce nu a primit nici un ban pentru orele remediale susținute în perioada aprilie-august.

Ministrul Educației a recunoscut că sunt trei județe din țară în care profesorii sunt și în prezent neplătiți pentru munca depusă. Sorin Cîmpeanu dă vina pe managementul neperformant din aceste județe.

De asemenea Cîmpeanu a explicat că orele remediale sunt plătite din fonduri europene și întârzierile au apărut pentru că trebuie respectate niște ,,reguli europene" care impun o raportare ,,țiplă". Ministrul afirmă că raportarea nu a fost făcută bine.

rca-ieftin.ro%20

Ministrul Educației și-a cerut scuze public insistent fiecărui profesor care nu și-a primit banii și a precizat că încearcă să găsească soluții.

Deodorantul natural te projezează de transpirație, ocrotindu-ți sănătatea. Există! Click AICI!

Discuția poate fi urmărită începând cu minutul 42:



wevelvet.ro%20

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro