UPDATE: După o ședință în care Cîțu le-a promis celor de la USR că vor primi mai mulți bani la rectificarea de buget, aceștia au anunțat că îl susțin în continuare.

După detaliile controversate despre trecutul premierului Florin Cîțu, care au apărut în spațiul public, se pare că USR ar putea să-i retragă sprijinul politic. Se anunţă o întâlnire cu scântei între premierul Florin Cîţu, tot mai contestat, şi aliaţii din USR-PLUS.

Întrevederea are loc după ce s-a aflat de detenţia din SUA a premierului, subiect dezbătut intens pe toate canalele media.

Se pare că în urma impactului mediatic și a dezvăluirilor apărute, coaliţia de guvernare este la un pas să se destrame. 

Membri din USR-PLUS cer tot mai insistent ca Florin Cîţu să rămână fără sprijin politic şi să plece din fruntea Executivului.  

Cîțu se va confrunta, aşadar, în şedinţa de azi, cu cei mai aprigi contestatari ai săi, cei de la USR-PLUS. O şedinţă care va fi cu siguranţă tensionată, în care lui Florin Cîţu i se vor cere explicaţii. 

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro