Iată un top al celor mai celebre gafe făcute de Ministrul Educației.

Fiecare Ministru al Educației a avut momentele sale de proastă inspirație. Unele însă au fost adevărate gafe și au devenit emblematice pentru personalitatea politică respectivă. Printre cei care au avut momente de neuitat în funcția de Ministrul al Educației se numără Valentin Popa, Daniel Funeriu și Monica Anisie.

Locul 3 domnul Valentin Popa, care a tăiat pamblicaLocul 2 domnul Daniel Funeriu căruia i se șoptește ca la școalaLocul 1 cu o popularitate răsunătoare, doamna Monica Anisie. Nu ne-am putut hotărâ pe care dintre gafele domniei sale s-o alegem, deoarece există mai multe, la fel de ,,marcante".

Gafa ,,Bună dimineața, sunt Ministrul Educației", când doamna Anisie a făcut bullying cu o învățătoare.


Gafa ,,Pepsiglas"


Gafa ,,Curent electric"

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro