Ministrul Sănătății Ioana Mihăilă a făcut mai multe declarații despre situația epidemiologică grea la care se așteaptă din toamnă, atunci când specialiștii preconizează că în țara noastră va ajunge valul patru al pandemiei.

Având în vedere cfaracteristicile variantei Delta, specialiștii în sănătate au făcut previziuni dure în ceea ce privește evoluția pandemiei pe teritoriul țării noastre, chiar dacă acum numărul îmbolnăvirilor este relativ mic.

Și Ministrul Sănătății a spus că din toamnă am putea asista la o creștere masivă a cazurilor. Ioana Mihăilă a făcut câteva dezvăluiri despre viitoarele reguli impuse în contextul valului patru al pandemiei de coronavirus.

Ioana Mihăilă spune că hotărârile se vor lua în funcție de cifrele care arată numărul îmbolnăvirilor de Coronavirus. Iar dacă se vor impune restricții, ele vor viza în mare parte persoanele nevaccinate anti- COVID.

Totodată, ea îndeamnă la răbdare pentru a vedea hotărârea CNSU în ceea ce privește regulile din luna august.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro