Doi politicieni de la Partidul Schimbării s-au luat la bătaie în timpul unei emisiuni TV transmise în direct la un post din Moldova. Incidentul a degenerat atât de mult încât a fost necesară o ambulanță, pentru unul dintre ei.

Este vorba despre Sergiu Tofilat, membru al Partidului Schimbării, și Ghenadie Cosovan, fost Vice-Ministru de Interne.

Scandalul dintre cei doi s-a declanșat după ce Sergiu Tofilat l-a numit pe Ghenadie Cosovan „lepădătură”, iar acesta a ripostat, stropindu-l pe membrul Partidului Schimbării cu apă. Apoi, Sergiu Tofilat a sărit de pe scaun și l-a lovit cu pumnii pe Ghenadie Cosovan, l-a strâns de gât și l-a doborât la podea.

În platou se afla și fostul Primar al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, care a scris apoi pe rețelele sociale că a fost nevoie de intervenția ambulanței, pentru a-i acorda primul ajutor lui Ghenadie Cosovan, care rămăsese la podea, aproape leșinat, în urma conflictului.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro