Șeful Guvernului Florin Cîțu a ținut astăzi un discurs emoționant. În afara celor de mai jos, Prim Ministrul a declarat că abia așteaptă să meargă o noapte în Vama Veche!

Florin Cîțu: "Avem în negociere PNRR, fonduri europene, dar trebuie să trecem de această perioadă post-pandemie în care ne concentrăm din nou pe economie.

Lucrurile arată foarte bine în economie în acest moment! Am pregătit măsurile economice, avem în negociere PNRR, dar trebuie să trecem de această perioadă şi numai prin vaccinare.

Lucrurile arată foarte bine în economie în acest moment, veniturile cresc, puterea de cumpărare creşte, avem investiţii în creştere şi sunt resurse financiare pe care le aşteptăm, 29,2 miliarde din PNRR, 46 de miliarde fonduri europene plus bugetul de stat în fiecare an.

Deci avem toate condiţiile pentru a avea în următori ani o explozie a creşterii economice, putem să facem şi autostrăzi, şi spitale, lucruri care nu s-au făcut în 30 de ani de zile. Le putem face acum, dar mai avem acest lucru, trebuie să trecem peste pandemire, prin vaccin", a spus, Premierul Florin Cîţu.

Florin Cîțu recunoaște că sunt sunt bani pentru toate acestea, dar este optimist și spune că se baează pe fonduri primite de la Uniunea Europeană.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro