Curtea de Apel București s-a pronunțat acum câteva minute și le-a condamnat pe Elena Udrea la 8 ani de închisoare cu executare și pe Ioana Băsescu la 5 ani de închisoare, în dosarul finanțării campaniei lui Traian Băsescu, din 2009!

Elena Udrea a primit cei 8 ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la luare de mită şi spălare a banilor în dosarul privind finanţarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu.

Fiica fostului  președinte Traian Băsescu, Ioana, a fost condamnată, marți, de magistrați Curții de Apel Bcuurești la 5 ani de închisoare, în dosarul privind campania electorală din 2009.

Ioana Băsescu a fost condamnată la 3 ani pentru instigare la delapidare, la încă 3 ani pentru instigare la spălare de bani.

Decizia este în primă instanță, aceasta putând fi atacată cu apel, ceea ce urmează să se întâmple în următoarele 10 zile.

În același dosar, jurnalistul Dan Andronic a fost achitat!

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro