Momente incredibile în Parlament. Dan Barna se pare că are apucături de stăpân de sclavi. În timp ce se afla în Parlamentul României și-a scăpat ochelarii pe jos. Mai departe, a solicitat un angajat al Parlamentului ca să vină și să-i ridice ochelarii!

Momentul controversat a avut loc în plenul Camerei Deputaților, în ședința în care premierul a fost chemat să dea explicații despre bugetul pentru anul în curs. În timp ce la microfon se afla președintele PSD, Marcel Ciolacu, Dan Barna stătea în bancă lângă Florin Cîțu. 

Barna scapă la un moment dat perechea de ochelari cu care se juca, iar aceasta cade de pe masă, pe jos.

O consilieră a premierului îi face semn unui angajat al Camerei Deputaților. Acesta se apropie de banca în care stau membrii Guvernului și i se explică de ce a fost chemat. Dan Barna îi arată cu degetul unde au căzut ochelarii. Funcționarul îi ridică și îi pune înapoi pe masă.
Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro