Germania a anunțat astăzi depistarea unei mutații noi a Coronavirusului, alta decât cea din Marea Britanie și Africa de Sud. Mutația s-a evidențiat deja la 35 de pacienți și experții germani încearcă să-și dea seama dacă face virusul mai mortal sau mai transmisibil.

Vestea a fost anunțată de CNBC și confirmată oficial.

Totodată, astăzi în Germania au fost raportate 11369 de cazuri noi de infectare, iar numărul total de cazuri a depășit 2 milioane.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro