Un bărbat care a apărut gol pe peronul stației de metrou a speriat călătorii, apoi a intrat într-o altercație spontană cu alt bărbat, pe care l-a împins pe șine. Din fericire, în ajutorul său a sărit încă un călător și a reușit să îl salveze.
 
Bărbatul gol care părea deranjat emoțional, l-a atacat și pe salvator, reușind să-l împingă din nou, numai că s-a dezechilibrat și a atins o zona traversată de curent electric. Incidentul i-a fost fatal, murind electrocutat.
 
Grozăvia a avut loc în stația de metrou Harlem din New York, pe 16 ianuarie 2021.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro