Mascații i-au stricat petrecerea unui urmarit general. Acesta sfida autoritățile, distrându-se LIVE pe Facebook, dar a avut o surpriză. Au intrat peste el forțele de ordine.Întâmplarea a avut loc seara trecută, într-o casă din localitatea Merişani din Argeş. Protagonistul de 24 de ani se afla împreună cu mai mulţi prieteni şi dădea o petrecere.

A început să transmită live pe Facebook după ce s-a îmbătat şi s-a dezbrăcat, rămânând doar cu borseta la gât, pentru ca toţi prietenii săi vituali să vadă cât de bine o duce.

Doar că petrecerea în direct s-a transformat într-o descindere LIVE. Vizitatorii care urmăreau transmisia tânărului au auzit: ,,Jos! Pe burtă!", apoi au avut ocazia de a urmări ca la film arestarea.

Iată imaginile mai jos:

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro